מוזיאון ישראל

מוזיאון ישראל

מוזיאון ישראל
לב ד.ע 2003 קבלן בנייה ראשי פרוייקטים מיוחדים בנייה
מוזיאון ישראל הינו מבנה לשימור שהוקם בשנות השישים, פרויקט הגמרים של אגף ברונפמן כולל תכנון, ניהול וביצוע של כ-4000 מ"ר וכן 13 אולמות תצוגה, החל משלב השלד
ועד לגמר מושלם עפ"י הפירוט הבא:
תכנון החללים כולל מדידות בתלת מימד ותכנון המרחב אספקת חומרים מהארץ ומאירופה ושילובם בפרויקט.

ביצוע עבודות בניה, תכנון וניהול מערכות הגמרים החל משלב בטונים וכולל חשמל, אינסטלציה, תקשורת, מיזוג בטחון, נגרות, מסגרות, אלומיניום, רצפות ועוד.
במסגרת הפרויקט הותקנו:
  1. מערך מדידה ובניית מודל הנדסי בתלת מימד ושילוב כל האלמנטים בחלל.
  2. אלפי מטרים של חיפוי קירות (קלדים) משווייץ, חיפוי יבש מחברי ברמת דיוק מילימטרית
  3. ארונות תצוגה בשילוב פלדה וזכוכית ממילנו איטליה, כולל מערכת ביטחון חשמל ובקרת אקלים.
  4. 670 עמדות תצוגה לאלמנטים מוזיאונים משולבים ב-L.P לתאורה.
  5. מעל 110 פלינטים מפלדה לתצוגה כולל לעומסים של מספר טונות כל אחד.
  6. כ-60 עמדות הסברה, פנלים גרפיים בשילוב פלדה ועץ.
  7. עבודות נגרות, מדרגות, מובילי יד, דלתות אש ודלתות אקוסטיות.
  8. עבודות קונסט' פלדה שונות.
  9. אלפי מטרים של תקרות גבס משולבות במערכי תאורה ואלמנטים אקוסטיים.
  10. עבודות שפכטל וצבע בסדר גודל של כ-10.000 מ"ר.
  11. תליית אלמנטים ארכיאולוגים, פסיפסים, ועבודות אומנות.

הפרויקט לווה ע"י חברתנו החל משלב שלד הבטון ועד לסיומו והכנסת האלמנטים האומנותיים לחללים ולארונות התצוגה.
היקף הפרויקט כ-12,000,000 ₪ + מע"מ.
מידע נוסף
בניין יד הנדיב ירושלים (בניה ירוקה)

בניין יד הנדיב ירושלים (בניה ירוקה)

בניין יד הנדיב ירושלים (בניה ירוקה)
בניין יד הנדיב ירושלים (בנייה ירוקה)
בניין משרדי בן חמש קומות + גג על שטח של כ- 3000 מ"ר, המשמש כבניין המשרדים הראשי של יד הנדיב.
המשרדים נבנו עפ"י תקן ירוק (הבניין הראשון מסוג זה בירושלים) וע"ב חומרים ממוחזרים וברמה גבוהה במיוחד הכוללת:
מערכת מיזוג אוויר חוסכת אנרגיה (קירות קורנות), מערכת מים אפורים, תקרות, קירות אקוסטיים, חשמל, תקשורת, חיפוי קיר, קירוי עץ, מחיצות, עבודות זכוכית, פלדה ועץ ממוחזר, פרקטים טבעיים, חדרי ישיבות, שילוב גננות ורטיקאלית בבניין ועוד, הכול לגמר מושלם.
בוצע כמיזם משותף.
הקמה 2010-2012.
פיקוח: ברן ניהול ופרויקטים בע"מ.
אדריכל: ארתור ספקטור.
מידע נוסף
חידוש חנות LTPC ג'יימס ריצ'רדסון נתב"ג

חידוש חנות LTPC ג'יימס ריצ'רדסון נתב"ג

חידוש חנות LTPC ג'יימס ריצ'רדסון נתב"ג
שטח החנות: כ-3,000 מ"ר
מיקום: מרחב אווירי נתב"ג דיוטי פרי
מגבלות:
  1. העסקת כוח, סקטוריאלי ולאחר בדיקות ביטחוניות.
  2. עבודה בשטח אווירי הכולל מגבלות לוגיסטיקה קשות.
  3. פירוקה ובניית חנות תוך כדי השארת מערכות חשמל ותקשורת פעילות.
  4. הכנסת והוצאת כמויות גדולות של פסולת וחומרי בניין דרך מעליות ומסדרונות לוגיסטיים.
תכנון:
החנות נבנתה עפ"י קונספט אירופאי בהתאמה לתקינה הישראלית וע"י משרד האדריכלים אורבך הלווי תוך הקפדה על רמות ביצוע גבוהות שילוב טכנולוגיה מתקדמת ומדיה.
  • שלב א':
    פירוק כול מעטפת החנות, חשמל, מיזוג, ספרינקלרים, רצפות, קירות ותקרות עד שלב שלד.
  • שלב ב':
    בנייה מחדש, כולל מערכות חשמל, תקשורת, מיזוג אוויר, ספרינקלרים, רצפות, דלתות, קירות ותקרות, עבודות פלדה, זכוכית ונגרות לגמר מושלם.
לוח זמנים:
שישה חודשי ביצוע במשמרות משש בבוקר עד חצות, שישה ימים בשבוע להריסה ובנייה מחדש כאשר במהלך כול התקופה קיימות מערכות חשמל ותקשורת פעילות.
ערך פרויקט: כ- 10,000,000 ₪ (לא כולל ציוד מיזוג אוויר, חשמל ומדיה)
מידע נוסף
בית הכנסת סורינאם מוזיאון ישראל

בית הכנסת סורינאם מוזיאון ישראל

בית הכנסת סורינאם מוזיאון ישראל
לב ד.ע קבלן בנייה ראשי פרויקטים מיוחדים
שחזור והעתקת בית הכנסת המקורי בסורינאם.
בית הכנסת מהמאה ה-17 הוקם על ידי קהילת יוצאי ספרד באיזור סורינאם שבאיים הקריביים.
המבנה הוקם מקורות עץ בסגנון אירופאי ושימש את הקהילה עד סוף המאה ה -20.
עם דעיכת הקהילה החליטו במוזיאון ישראל על העתקתו למוזיאון בירושלים.
מידע נוסף